A Harmadik Orosz Birodalom

Összegzés - a harmadik orosz birodalom

safe_image.jpeg

Az első Orosz Birodalom csaknem 200 évig létezett, 1917-ben alakult át Szovjet-Orosz Birodalommá, bár a neve Szovjetunió volt. Ő birodalmiságát már személyesen ismerhettük, 1991 végén hunyt el... És most a harmadik, Putyin álma...

Összegezzük kik harcolnak az orosz agresszornál a harmadik orosz birodalomért, az ukránok ellen: csecsenek, burjátok, gyorsan összetoborzott szírek, etióp "önkéntesek", a Wagner csoport zsoldosai. És ugye a reguláris orosz csapatok, ahova gyakran az utcáról sorozzák be az embereket. A tisztek, a tábornokok persze oroszok.

A kései római birodalom hadserege volt ilyen, már nem akadt elegendő római légionárius, jöttek a provinciákból a szírek, a germánok, az afrikaiak, és ők is öltek és raboltak, mert már nem volt elég a zsold.

Most Ukrajnában ezek a zsoldosok, csecsenek, burjátok, szírek, oroszok azok, akik erőszakolnak, gyilkolnak, kínoznak, embereket rabolnak és fosztogatnak. Mögöttük ott jár a mindenható titkosszolgálat, a KGB utóda, az FSZB.

Moszkvából pedig dől a propaganda, hogy ez csak egy rendteremtő, nagyon speciális, védelmi jellegű nemháború akció, mert a nácifasiszta ukránokat meg kell tisztítani saját maguktól, és ha ez csak úgy megy, ha megölik őket, akkor meg kell halniuk. Volt már ilyen, 90 éve, Holodomornak hívták, úgy 4 millió ukrán halt éhen, mert Sztálin úgy akarta. Most kicsiben kezdődik, nem ostromolják az acélművet, haljanak éhen, haljanak a sebeikbe, akik ott vannak, mindegy, csak dögöljenek meg, a harmadik bizánci birodalom meg éljen és virágozzon!

Aztán szépen kitűzik a sarló-kalapácsos zászlót, ha elfoglalnak egy ukrán várost, hogy helyreállítsák a világ legnagyobb gyarmatbirodalmát, amin évszázadokon át dolgozott Moszkva.

Szövetségbe forrasztott köztörvényesek...