A demokrácia vagy a populizmus Sztálingrádja jön?

A populizmus Sztálingrádja - hol bujkál ma Redl ezrdes?

A rettenetes Steve Bannon Európa és a demokrácia legnagyobb ellensége.

Az amerikai üzletember és politikai machinátor saját magát leninistának vallotta, aki meg akarja semmisíteni az államot, és mindezt az amerikai szélsőjobb támogatásával teszi.

Ő volt Trump kampányának egyik atyamestere, és most Németországban szervezi a szélsőjobbot, hogy megbuktassa a demokráciát, vagyis ahogy ő fogalmazott: hogy az uniós választások után minden napot Sztálingráddá tegyen Brüsszelben.

Kedves ember, nem?

Viszont. Lehet, hogy a szélsőjobb katasztrófája, Bannon szóhasználatával Sztálingrádja már bekövetkezett Bécsben.

Nem tudni ugyanis, ki rendelte az osztrák szélsőjobb vezérét lejárató videót, ki szervezte meg 2017-ben, hogy orosznak látszó emberek tegyenek megvesztegetési ajánlatot Ibizán, amit a derék Strache, az eddigi alkancellár, a magyar kormányfő kedves partnere a felvétel tanúsága szerint alig várt...

Akárki volt is, készült arra, hogy megállítsa az orosz nyomulást, vagyis a mostani KGB módszerét, a kompromittálást fordította az oroszbarát szélsőjobb politikus ellen. Az oroszok ugyanis az informális/ információs hadviselést a megmaradt ügynökhálózatra és a zsarolásra építve a tökélyre fejlesztették, és befolyásukat nem a szélsőbal, hanem a szélsőjobb csoportokon át növelik.

Így látható az olasz szélsőjobb vezére Putyin pólóban, igy kötött együttműködési megállapodást Putyin pártjával az olasz és az osztrák szélsőjobb, így finanszírozta a Brexit héjáit Moszkva.

Annak idején Simicska Lajos azt mondta, hogy az Orbánnal való szakítás oka a miniszterelnök oroszbarátsága volt, konkrétan egy mondat: majd megveszi nekem az RTL Klubot a Gazprom!

Nos, a politikai pornográfiával is felérő hat órás videón elhangzott, hogy a megbukott szélsőjobbos politikus olyan médiabirodalomra áhítozott, mint Orbán, és azt az osztrák üzletembert javasolta az áloroszoknak legnagyobb példányszámú lap fölvásárlására, aki Orbánnak is intézte a magyar média többségének megszerzését.

Ezek után jogos a kérdés, hogy mindez milyen pénzből, és kinek az érdekében történt mindez??

Mekkora valójában az orosz hatalmi behatolás Magyarországon?

Hány Redl ezredes típusú döntéshozó ügyködik a kormányzatban?